Bestill time med SMS

Send til 2097:

ELVEBREDDEN fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

ELVEBREDDEN 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Koronavaksine

7. mai 2021

Vi er nå ferdig med 1.dose til og med gruppe 4. Vi vil ikke få flere vaksiner til 1.dose men fullfører dose 2. til og med gruppe 4. Vi har sendt inn pasientlister til kommunen for gruppe 5,6 og 7. Vi håper at vi har fått med alle våre pasienter i listene, men ser at systemet ikke er 100% sikkert. Kommunen vaksinerer nå gr 5 og starter trolig denne uken med gr 6. Om det er noen som mener de er gruppe 5-7 og får beskjed fra kommunen at de ikke er meldt inn ber vi dere ta kontakt med legekontoret. Gjerne via hjemmesiden våres så sparer vi dere for ventetid på telefon. Om noen mener de er risikogruppe 2-4 og ikke har fått tilbud om vaksine ber vi dere ta kontakt med legekontoret direkte.

Munnbind

11. mars 2021

På grunn av smittesituasjonen og anbefalinger fra Kristiansand Kommune om å bruke munnbind, ber vi alle pasienter om å møte med munnbind. På forhånd takk for bidraget til å begrense smitten.

 

 Påbud om munnbind er en dårlig løsning

Elvebredden legesenter tilbyr nå e-konsultasjon.

30. mars 2020

E-konsultasjon gir deg en enkel og trygg kommunikasjonskanal til fastlegen når du trenger helsehjelp som ikke er akutt. Du kan bare bruke e-konsultasjon når det ikke krever fysisk oppmøte. E-konsultasjon er en legetime som gjennomføres via nettet ved hjelp av tekst-samtale. Du betaler vanlig egenandel og ev. fakturagebyr for denne tjenesten.

Tjenesten skal ikke brukes til øyeblikkelig hjelp og akuttsituasjoner.

Videokonsultasjon med Confrere

16. mars 2020

Vi tilbyr nå viodekonsultasjoner. Gi beksjed når du ringer og bestiller time eller skirv VIDEO i merknadsfeltet om du bestiller time selv på nettet.

Link til videokonsultasjoner er

https://elvebreddenlegesenter.confrere.com/

Ønsker du timen på video (telefon, PC, nettbrett) grunnet smittefare ved koronavirus? Logg inn 5-10min før timen Legen får beskjed når du er klar! Vanlige takster/frikort/fakturagebyr.

28. januar 2020

Oppdaterte hjemmesider

7. januar 2018

Velkommen til oppdaterte hjemmesider.

 

Vi håper dette gjør hverdagen enklere for deg som pasient ved bestilling av timer og resepter. Du finner også masse nyttig informasjon under fanen MER.

Bestille time på nettet

7. januar 2018

Flere av våre leger har nå muligheten for at du som pasient kan bestille time direkte i timeboken på nett, se øverst på hjemmesiden.

Dette gjør timebestilling enda enklere og helt køfritt for pasientene!

Nedlastning av app

3. september 2014

Du kan nå laste ned en app på mobilen for bestilling av timer og resepter. Appen heter HelseRespons.

Blodprøvetaking - mer enn et stikk

15. februar 2011

Du må være på kontoret senest kl. 14:30 om du skal ta blodprøve. Dette fordi det tar tid å bearbeide prøvene etter prøvetaking.