Bestill time med SMS

Send til 2097:

ELVEBREDDEN fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

ELVEBREDDEN 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Koronavaksine

23. februar 2021

Vi får en god del spørsmål om vaksinering av neste risikogruppe. Dette vil være gruppen fra 65-74 år samt de med risikofaktorer for alvorlig forløp av en eventuell Covid-19 infeksjon.
Dette gjelder de fra 18 til 64 år med:
- organtransplantasjon
- immunsvikt
- hematologisk kreftsykdom siste fem år
- annen aktiv kreftsykdom, pågående eller nylig avsluttet behandling mot kreft (spesielt immundempende behandling, strålebehandling mot lungene eller cellegift).
- nevrologiske sykdommer eller muskelsykdommer som medfører nedsatt hostekraft eller lungefunksjon (f.eks. ALS, Downs syndrom)
- kronisk nyresykdom og nyresvikt
De neste to uker vil vi ikke få noen nye vaksiner fra kommunen, kun til de som skal ha dose nr 2. Lenger enn dette vet vi ikke per nå, og vi har også noen pasienter igjen i gruppen 75-84 år som skal vaksineres før vi går videre til neste prioriteringsgruppe.
Vi legger ut informasjon så raskt vi vet mer.

Koronavaksine

3. februar 2021

 

Vi har kommet godt i gang med vaksinering mot Covid-19 og er snart ferdig med gruppen fra 85 år og eldre. Vi vil allerede fra i dag av starte med gruppen fra 75-85 år. Vi kontakter alle per tlf for å avtale tidspunkt.
Vi har god kapasitet til å vaksinere våre pasienter, og håper på at antallet vaksiner vi får utlevert vil øke i ukene som kommer.
Det er viktig at de som får time til vaksinering forsøker å møte presis slik at vi unngår ha for mange på venterom og i gang både før og etter vaksinen mtp smittevern.

 

Elvebredden legesenter tilbyr nå e-konsultasjon.

30. mars 2020

E-konsultasjon gir deg en enkel og trygg kommunikasjonskanal til fastlegen når du trenger helsehjelp som ikke er akutt. Du kan bare bruke e-konsultasjon når det ikke krever fysisk oppmøte. E-konsultasjon er en legetime som gjennomføres via nettet ved hjelp av tekst-samtale. Du betaler vanlig egenandel og ev. fakturagebyr for denne tjenesten.

Tjenesten skal ikke brukes til øyeblikkelig hjelp og akuttsituasjoner.

Videokonsultasjon med Confrere

16. mars 2020

Vi tilbyr nå viodekonsultasjoner. Gi beksjed når du ringer og bestiller time eller skirv VIDEO i merknadsfeltet om du bestiller time selv på nettet.

Link til videokonsultasjoner er

https://elvebreddenlegesenter.confrere.com/

Ønsker du timen på video (telefon, PC, nettbrett) grunnet smittefare ved koronavirus? Logg inn 5-10min før timen Legen får beskjed når du er klar! Vanlige takster/frikort/fakturagebyr.

28. januar 2020

Oppdaterte hjemmesider

7. januar 2018

Velkommen til oppdaterte hjemmesider.

 

Vi håper dette gjør hverdagen enklere for deg som pasient ved bestilling av timer og resepter. Du finner også masse nyttig informasjon under fanen MER.

Bestille time på nettet

7. januar 2018

Flere av våre leger har nå muligheten for at du som pasient kan bestille time direkte i timeboken på nett, se øverst på hjemmesiden.

Dette gjør timebestilling enda enklere og helt køfritt for pasientene!

Nedlastning av app

3. september 2014

Du kan nå laste ned en app på mobilen for bestilling av timer og resepter. Appen heter HelseRespons.

Blodprøvetaking - mer enn et stikk

15. februar 2011

Du må være på kontoret senest kl. 14:30 om du skal ta blodprøve. Dette fordi det tar tid å bearbeide prøvene etter prøvetaking.