Bestill time med SMS

Send til 2097:

ELVEBREDDEN fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

ELVEBREDDEN 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Elvebredden Legesenter - Kristiansand

Velkommen til vår hjemmeside. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig for deg som pasient. Det er derfor tilrettelagt for timebestilling, reseptbestilling og andre hendvendelser gjennom nettsidene. Følg oss også gjerne på Facebook for løpende oppdateringer om nyttig informasjon.

 

NYHET! Vi har åpnet for VIDEO! Gi beskjed når du bestiller time at du ønsker eller sett VIDEO i merknadsfeltet om du bestiller time på nettet selv! Eneste du trenger er en smarttelefon!

 

Har du feber eller luftveissymptomer (hoste, tungpustethet eller sår hals) 

IKKE MØTT OPP på legesenteret.

Dette er symptomer, som kan skyldes koronavius. Det er svært viktig å unngå smittespredning, så kontakt i stedet din lege digitalt eller ring legesenteret.

Du finner mye nyttig informasjon på Folkehelseinstituttet og helsenorge.noKristiansand kommunes hjemmeside. Finner du ikke svar på dine spørsmål her, så kontakt i stedet din lege på e-konsultasjon eller ring legesenteret. Ta kun kontakt med kommunens koronainformasjonstelefon (tlf 948 09 041) eller Kristiansand Legevakt (tlf 116 117) hvis du har akutt behov for hjelp.

Bruk gjerne verktøyet koronasjekk.no for å se hvordan du skal forholde deg.

Du vil i tillegg finne en del nyttig informasjon på hjemmesiden. Ellers er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på telefon 38125250 dersom du ønsker.

 

Vi gjør oppmerksom på at nye pasienter, behov for øyeblikkelig hjelp eller hastetime må tas per telefon. (ikke- e-konsultasjon!)

 

Bestillinger per SMS eller på hjemmesiden har vi et mål om å ekspedere innen 24 timer. Det kan imidlertid være lengre ventetid dersom legen ikke er tilstede.

 

Ved Elvebredden Legesenter ønsker vi at:

 

Skal vi klare dette, må vi spille på lag

Aktuelt


Koronavaksine

7. mai 2021

Vi er nå ferdig med 1.dose til og med gruppe 4. Vi vil ikke få flere vaksiner til 1.dose men fullfører dose 2. til og med gruppe 4. Vi har sendt inn pasientlister til kommunen for gruppe 5,6 og 7. Vi håper at vi har fått med alle våre pasienter i listene, men ser at systemet ikke er 100% sikkert. Kommunen vaksinerer nå gr 5 og starter trolig denne uken med gr 6. Om det er noen som mener de er gruppe 5-7 og får beskjed fra kommunen at de ikke er meldt inn ber vi dere ta kontakt med legekontoret. Gjerne via hjemmesiden våres så sparer vi dere for ventetid på telefon. Om noen mener de er risikogruppe 2-4 og ikke har fått tilbud om vaksine ber vi dere ta kontakt med legekontoret direkte.

Munnbind

11. mars 2021

På grunn av smittesituasjonen og anbefalinger fra Kristiansand Kommune om å bruke munnbind, ber vi alle pasienter om å møte med munnbind. På forhånd takk for bidraget til å begrense smitten.

 

 Påbud om munnbind er en dårlig løsning

Elvebredden legesenter tilbyr nå e-konsultasjon.

30. mars 2020

E-konsultasjon gir deg en enkel og trygg kommunikasjonskanal til fastlegen når du trenger helsehjelp som ikke er akutt. Du kan bare bruke e-konsultasjon når det ikke krever fysisk oppmøte. E-konsultasjon er en legetime som gjennomføres via nettet ved hjelp av tekst-samtale. Du betaler vanlig egenandel og ev. fakturagebyr for denne tjenesten.

Tjenesten skal ikke brukes til øyeblikkelig hjelp og akuttsituasjoner.

Videokonsultasjon med Confrere

16. mars 2020

Vi tilbyr nå viodekonsultasjoner. Gi beksjed når du ringer og bestiller time eller skirv VIDEO i merknadsfeltet om du bestiller time selv på nettet.

Link til videokonsultasjoner er

https://elvebreddenlegesenter.confrere.com/

Ønsker du timen på video (telefon, PC, nettbrett) grunnet smittefare ved koronavirus? Logg inn 5-10min før timen Legen får beskjed når du er klar! Vanlige takster/frikort/fakturagebyr.

28. januar 2020

Les flere artikler